kulla e prek calit

Kulla e Prek Calit dhe restoranti në Tiranë i kryetarit të bashkisë së Malësisë së Madhe, Tonin Marinaj

Nga Kastriot Myftaraj Bashkia e Malësisë së Madhe, domethënë kryetari i saj Tonin Marinaj, ka dalë me një deklaratë publike për prishjen e kullës së Prekë Calit, duke thënë se do të prishet çdo ndërtim që është në kundërshtim me ligjet në fuqi. Burrë i ligjeve ky Tonin Marinaj! E atë bar-restorant “Mastela” që ai…

Besmir muranaj

Ditari Shkencor Arbëria

Ermira Babamusta  Ditari Shkencor Arbëria Besmir Buranaj Hoxha dhe Dael Dervishi jane dy konceptuesit dhe themeluesit e ditarit shkencor “Arbëria” me qëllim për të zhvilluar një debat profesinal midis akademikëve dhe shkencëtarëve shqiptar. Sipas tyre kjo formë është efikatësë

Një darkë për të ndihmuar TV Boin-in

Pjetër Jaku Aktivisti, biznesmeni dhe bujari malësor Marash Nucullaj, në mbrëmjen e datës 2 Mars 2017, kishte thirrur një darkë fondesh në ndihmë të të vetmit TV shqip ne trojet shqiptare në Mal të Zi, “TV Boin”, në Restorantin e tij të njohur “Johnny’s Grill on the Lake” ne Bellevile, MI

Beqir S

Pse nuk më lanë Vatranët, të flisja edhe unë!?…

  Shkruan Beqir SINA Ky sqarim vjen pas një “incidenti”, që ndodhi të Shtunën në Vatër….. Ndoshta ia vlen te diskutohet rasti Sina, pasi eshte nje rast i perseritur, ku Vatra eshte kthyer ( edhe pse pothuajse inekzistente), ne nje organizem qe “denon”, pikerisht ata qe i sherbejne komunitetit) Kuvendi