Kontakt

Me Revisten  ” Kuvendi” mund te kontaktoni:

 

Me  tel:  1248 259 65 23

 

E-mail: revistakuvendi@hotmail.com

pjeterjaku@yahoo.com

 

Eshte reviste e permuajshme kombetare, informative dhe kulturore.

Ne kete reviste mund te reklamoni bizensin tuaj si dhe çdo aktivitet.

Ka abonetet e saj ne te gjitha shtet kryesore te Amerikes.

Ne Shqiperi gjindet ne Librari ” Agolli” ne Tirane dhe ne Librari ” Kuvendi” ne Lezhe

Ne çdo kohe u ndihmojme ne pergaditjen e librave per botim

5 thoughts on “Kontakt

  1. hello! Im Alma Prifti. I wrote before at Revista Kuvendi reportage Udhetim neper Shqiperi kunder Paragjykimeve. I like to write again a new reportage. please im witing your request. with big respect giornalist Alma Prifti.

  2. i nderuar z.Hamiti ,me lejoni te ju tregoj nje fakt te jetuar ne nje dite vjeshte te ’98 nga nje dyzine shqiptaresh ne doganen e Hani Hotit.Ate dite vjeshte,dicka mbasdreke heret,drej doganes se Hani Hotit vraponin se bashku ne autokolone disa makina ,nje shevrolet i bardhe i Ambasades Amerikane,nje furgon i policise me disa police brenda,nje makine e policise rrugore dhe dy makina civile shoqeruese mercedes me targa shqiptare,te gjitha keta makina shoqeronin nje Mercedes 300 te zi me targa TR 2222….Ne Mercedesin e zi udhetonin Ilir Hoxha,Teuta Hoxha dhe Mehdi Bushati….Me te mberritur ne dogane,te gjitha makonat shoqeruese jane kthyer mbrapa ndersa Mercedesi i zi ka vazhduar per Mal te Zi dhe me tej……
    Nqs e shihni te arsyeshme,bejeni lidhjen e librit me faktin qe ju tregova me siper….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *