Reklama

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                 

 

 

 

 

 

 

 

Ne çdo kohe mund te thirrni Gjergj Dedivanaj ose Gjoke Palushaj e ata jane te gatshem t’u

ndihmojne! Bileta me cmime te volitshme dhe sherbim te shpejte!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mund te thirrni Gramozin qe t’u ndihmoje per çdo emergjence tuajen!

Per çdo demtim te shtepise ai do t’u ndihmoje duke bashkep[unuar edhe me insurancen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ola dhe Nina perhere te gatshme per t’u ndihmuar ne gjetjen e biletes sa      

me lire e udhetimin tuaj sa me te pershtatshem!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Paul Shkreli mund t’u ndihmoje ne blerjen dhe pronesine e shtepise tuaj.

Experienca e tij disavjeçare te jeni te sigurte se do jete ne ndihmen tuaj!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pashka, Mark dhe Paul Elezi mund t’u ndihmojne ne çdo kohe per riparimin e makines

tuaj te demtuar. Mos ngurroni t’i thirrni!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thirrni Mondi Rakaj per pastrimin e  zyres, resorantit ose fabrikes tuaj.    

Askush me mire se Mondi nuk e kryen kete pune!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luigj Cacaj si perhere i gatshem t’ua riparoje makinen, duke siguruar edhe transportin deri

ne piken e riparimit. Gjashte ditet e javes per ju!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per shume pune te shtepive e restoranteve Tuaja ” Albaglass” eshte e gatshme ne çdo kohe t’u 

 

 

Anton Berishaj eshte mjeshtri i riparimit te kompjuterit tuaj. Afro 30 vjete eksperience ne kete profesion! 

2 thoughts on “Reklama

 1. Hi, ne jemi një institucion ndërkombëtar për kredi jepet për çdo person, shoqëri dhe të tjerët me kushte shumë të favorshme.
  Ne kemi partneritet me shumë struktura dhe bankat që të marrë kredi ndërkombëtare të financimit të ndonjë personi, kompanie dhe të tjerët në periudhën 2016-2036
  Shkalla më e mirë 3%
  Periudha e 20 vjet.
  Na kontaktoni për më shumë informacion

  Chivet N.

  nathaliechivet7@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *