Aplikimet per pasaporta biometrike

Presidenti i Republikes Bujar Nishani ne inaugurimin e zyres konsullore ne New York

Konsulli duke bere proven e pare te aplikimit

Se shpejti Revista ” Kuvendi” do te realizoi nje bisede me Konsullin e Pergjithshem ne New York, Dritan Mishto

Aplikimi per pasaporte biometrike shqiptare kryhet vetem ne zyrat e Konsullates se Pergjithshme ne New York.
Shtetasi shqiptar duhet të paraqitet personalisht me një nga dokumentet e identifikimit me fotografi dhe me të dhëna të qarta:
– Pasaporta e vjetër
– Çertifikatë e lindjes (për shtetasit nën 16 vjeç)
– Çdo dokument tjeter identifikimi me foto (të lëshuar nga autoritetet
amerikane ose shqiptare)
Tarifa e aplikimit është 215 USD. Pranohet vetëm money order payable to: Consulate of Albania – Albanian Passport.
Ju lutem mbani pasasysh se përpara çdo aplikimi do të verifikohen nga
sistemi elektronik të dhënat personale të aplikantit.
Procedura e aplikimit, e cila zgjat mesatarisht 10 minuta përmban
verifikimin e të dhënave personale, marrjen e fotos digitale, skanimin
e gjurmëve të gishtërinjve dhe firmën elektronike.
Orari i aplikimit është 10.00 am – 14.00 pm; E Hënë – E Premte.
Për të shmangur vonesat në aplikim dhe kohën e pritjes ju lutem
telefononi tek 212-255-7381 ose te lini takim nepermjet ketij email.

Adresa:

 

156 5 Avenue, Suite 1210, NY, NY, 10010
Nga Brooklyn: Trains N, Q, R, 5, 2
Nga Queens: Trains 7, Q, R, N
Nga Bronx: Trains 2, R
Nga Long Island: Trains 7, R, M, 6, F, E
Nga Staten Island: Ferry – Express Bus R, 1, N
Local trains: Train 1 at 23th Street and 7 Avenue
Trains R, N at 23th Street and Broadway
Train 6 at 23th Street and Park Avenue

Consulate General of the Republic of Albania in New York

156 Fifth Avenue, Suite 1210

New York NY 10010

 

One thought on “Aplikimet per pasaporta biometrike

  1. Pershendetje.Emri im eshte Emirjeta Xhelili.Kam humbur passaporten.Jam shtetase amerikane por kam humbur dhe dokumentat amerikane.Kur mund te caktojm nje takim dhe money order payable to :Consulate of Albania (only) apo Consulate of Albania-Albanian passport? E vlersoj pergjigjen tuaj.Faleminderit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *